07.10.20 • 20:00

Uitgesteld

ÓLAFUR ARNALDS
07.10.2020

Georganiseerd door : LIVE NATION

Naar aanleiding van de genomen maatregelen door de Belgische regering om het coronavirus (COVID-19) in te dijken, kunnen veel evenementen niet plaatsvinden op de voorziene datum. Het concert van Ólafur Arnalds, dat zou plaatsvinden op 7 oktober 2020 in het Koninklijk Circus, wordt uitgesteld naar een latere datum. 

Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd van zodra de nieuwe datum gekend is.

Hij werd meermaals bekroond als fenomenaal muzikant, maar is ook actief als producer en avant-garde componist met een ongeziene creativiteit. Ólafur Arnalds trekt dit najaar weer op pad. Na succesvolle concerten in 2018 en 2019 (Bozar, Koningin Elisabethzaal, Rock Werchter, Koninklijk Circus), is de IJslander terug met nieuw materiaal en een laatste reeks concerten. Met zijn ‘re:act’ Tour vervolledigt hij een driejarige tourcyclus. De tournee wordt in september afgetrapt in Londen en houdt halt in het Koninklijk Circus. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 13 maart om 10u.

Elk van zijn live optredens staat garant voor een boeiende en unieke ervaring. Ólafur schrijft spectaculaire en verrassend poëtische composities. Hij nodigt zijn luisteraars nu uit op een nieuwe reis doorheen composities die persoonlijker en essentiëler zijn dan ooit. Het vormt een tegengewicht voor de uitbundige energie van zijn vorige tournee die bij het album ‘re:member’ hoorde. In het gezelschap van een strijkkwartet, een percussionist en zijn arsenaal synthesizers en piano's, trakteert deze intrigerende artiest ons op onverwachte melodieën en unieke muzikale sequenties die je helemaal begeesteren. Ga met ons mee en beleef een muzikaal moment dat weer meer dan magisch belooft te worden.

ÓLAFUR ARNALDS
‘re:act’ Tour 2020
Koninklijk Circus, Brussel

Ticketprijs (incl. servicekosten):  47,96 euro - 41,42 euro - 34,88 euro. Genummerde zitplaatsen. 

Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 13 maart om 10u via Live Nation: www.livenation.be & Proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.be

 

 

ARTIESTEN

ÓLAFUR ARNALDS

Vidéo's