15.11.2018 • 20:00

TICKETS

HOZIER
Support-act : Suzanne Santo
15.11.2018

Georganiseerd door : LIVE NATION

HOZIER OP DONDERDAG 15 NOVEMBER 2018 IN HET KONINKLIJK CIRCUS, BRUSSEL!

Verrassing van formaat: Hozier komt ons zijn nieuwe EP ‘Nina Cried Power’ op 15 november voorstellen in het Koninklijk Circus! Een unieke kans om één van de mooiste stemmen van de laatste jaren opnieuw live aan het werk te zien, en dat in een intieme setting.

Zijn hit “Take Me To Church” davert nog na, zowel door de schoonheid van de tekst als de kracht van zijn doordringende en pakkende stem, die je al vanaf de eerste noten bij je nekvel grijpt. Vijf jaar nadat hij met het straffe nummer de wereld veroverde, en vier jaar na het grote succes van zijn debuutplaat is Andrew Hozier-Byrne, alias Hozier, eindelijk terug! Zijn EP telt vier nieuwe pareltjes waaronder het onweerstaanbare “Nina Cried Power”, een samenwerking met Mavis Staples en Booker T Jones op het snijpunt tussen gospel, soul en r&b. Een voorsmaakje dat niets dan goeds belooft voor wat komen zal…

In afwachting van meer nieuws over zijn artistieke toekomst, bevestigt Hozier alvast een reeks concertdata, waaronder een passage in Brussel. Afspraak met de opmerkelijke, charismatische en hypergevoelige zanger op donderdag 15 november in het Koninklijk Circus. Een niet te missen kans! Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 21 september om 10u.

ARTIESTEN

HOZIER

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!