17.11.2018 • 20:00

TICKETS

LES NUITS DU SOIR
17.11.2018

Georganiseerd door : LE SOIR

Hooverphonic met nieuwe zangeres en show

Hooverphonic presenteert zijn nieuwe zangeres met een gloednieuwe live-show. Met de piepjonge Luka Cruysberghs -winnares van The Voice 2017- haalt Hooverphonic opnieuw vocaal dynamiet in huis. Luka heeft de release van ‘Mad About You’ niet bewust meegemaakt aangezien ze pas enkele maanden later het levenslicht zag. Maar de manier waarop zij het nummer -samen met coach Alex Callier- in The Voice bracht, doet ons verlangend uitkijken naar haar vocale interpretatie van ander parels uit het Hooverphonic-oeuvre.

Naast gekend werk zal er ook nieuw werk te horen zijn. De verse single ‘Romantic’ is een eerste indicatie voor de muzikale koers die de vernieuwde Hooverphonic wil varen: ‘terug naar de pure essentie’. ‘Romantic’ is een vintage Alex Callier-compositie met grootse uithalen, rijke schakeringen, subtiele franjes en een meeslepende melodie. Tekstueel word je door het ‘I’m not romantic’-mantra uitgedaagd. Is het nummer nu romantisch of (net) niet?

Een groep als Hooverphonic hoeft eigenlijk geen introductie. In 1996 verscheen de band op de Belgische muziekscène met ‘A New Stereophonic Sound Spectacular’ en effende meteen het pad voor hun internationale doorbraak. Sinds hun tweede plaat ‘Blue Wonder Powder Milk’ werden de muzikale dromen van Alex Callier en Raymond Geerts steeds groter. Dat resulteerde in een aantal zeer succesvolle concerten met symfonisch orkest.

Mis het live-debuut van Luka en het startschot van de vernieuwde Hooverphonic niet.

ARTIESTEN

HOOVERPHONIC

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!