08.04.2023 • 20:00

TICKETS

OK PANDA
Support Act : INDIGO MANGO - MOOGISHA
08.04.2023

Georganiseerd door : OK PANDA

19:00 Deuren
19:30 - 20:00 Moogisha 
20:15 - 20:45 Indigo Mango  
21:00 - 22:00 OK PANDA 
22:00 - 23:00 Xou (DJ set)

OK PANDA is een electro-pop-rock kwartet uit Brussel, opgericht in december 2020. Na 6 maanden remote muziekcompositie – “merci” pandemie - kwam de band eindelijk samen in de studio om aan hun eerste EP te werken  : PERSPECTIVES - Een pop met Britse invloeden, het mengen van alternatieve rock en 80's Electro geluiden, ondersteund door pakkende, soms funky baslijnen en meeslepende zangmelodieën die contrasteren met de melancholische en actuele thema's van de teksten.

PERSPECTIVES wordt zeer goed ontvangen in Binnen- en buitenland. Vergeleken door Rolling Stone met het debuut van Skip The Use « met een verfrissend vleugje waanzin »  - « OK Panda is een band die weet hoe ze met veel variatie een aanstekelijk nummer kunnen schrijven. » (zie Luminous Dash).

Afspraak op 8 april om dit eerste opus live te ontdekken

 

SPECIAL GUESTS : 

Indigo Mango combineert strakke ritmes à la Jamiroquai met een diepe baritonstem zoals Maverick Sabre. Dansbare optredens worden het handelsmerk en de energieke mix van funk, pop en indie weet iedereen te charmeren. 

Met meer dan 200 concerten, waaronder in Ancienne Belgique, VK en Botanique, bouwen ze in Brussel op 3 jaar tijd aan een straffe live reputatie. De vergelijking wordt vandaag de dag het vaakst gemaakt met Jungle, Franc Moody en Gorillaz. Kom de Brussels Funk Pop band (her)ontdekken in een intimistische  akoestische set-up.

 

Dankzij de elegantie van zijn Blues-intonerende gitaarsolo's, zijn percussieve ritmes geïnspireerd op hiphop en zijn harmonische finesse geleerd van jazz, heeft gitarist en producer Moogisha zijn eigen muzikale singulariteit kunnen smeden. Zijn invloeden zijn onder andere John Mayer, Tom Misch en Parcels. Zijn debuut EP Every Road is een stuk dat inspiratie haalt uit meerdere genres, zoals Hip-Hop, Neo-Soul en Jazz. 

ARTIESTEN

OK PANDA

Vidéo's


OK PANDA
  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!