18.04.2019 • 20:00

TICKETS

THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW
18.04.2019

Georganiseerd door : LIVE NATION

THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW OP DONDERDAG 18 APRIL 2019 IN HET KONINKLIJK CIRCUS, BRUSSEL

De Australische groep kondigt zijn terugkeer op de planken aan met de ‘All That You Love World Tour 2019’! The Australian Pink Floyd Show brengt daarmee Pink Floyd-klassiekers uit onder meer ‘Meddle’, ‘The Dark Side of the Moon’, ‘Wish You Were Here’, ‘Animals’ en ‘The Wall’ opnieuw tot leven. Maak je op voor ‘s werelds grootste en meest prestigieuze hommage aan de grootmeesters, op donderdag 18 april 2019 in het intieme kader van het Koninklijk Circus in Brussel!

Met ruim 4 miljoen verkochte tickets in meer dan 35 landen over de hele wereld, kan je niet naast het overdonderende succes van de band kijken. Gelauwerd door de
internationale pers en met steun van David Gilmour himself, rijden ze een onberispelijk parcours, en dat al sinds hun allereerste optreden in Adelaide in 1988. Met een verbluffend oog voor detail wagen de Australiërs zich tot in de perfectie aan het legendarische oeuvre van de Britse groep. Omringd door muzikanten en een geluidstechnicus die nog met het échte Pink Floyd op tournee waren, verlegt TAPFS telkens weer de grenzen van het genre en prepareren ze steeds verbazingwekkendere optredens aan een immer groeiende fanbase. België ontsnapt niet aan het fenomeen, want doorheen de jaren ging het publiek al voor de bijl; zowel in de zaal (Koninklijk Circus, Koningin Elizabethzaal, Stadsschouwburg, Vorst Nationaal) als op de festivals (Rock Werchter, Suikerrock, Lokerse Feesten).

THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW
ALL THAT YOU LOVE

 

19:00 Doors
20:00-21:00 The Australian Pink Floyd Show (Set 1)
21:20-22:40 The Australian Pink Floyd Show (Set 2)

ARTIESTEN

THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!